Annemarie van Berkel DiAnimo Loopbaanbegeleiding en wandelcoaching

Annemarie van Berkel DiAnimo Loopbaanbegeleiding en wandelcoaching

Welkom bij Dianimo loopbaanbegeleiding!

 

Wat leuk dat je interesse hebt in wandelcoaching.

 

Dat mensen met plezier naar hun werk gaan en/of blijven gaan, dat is mijn doel.

 

Wil jij dat ook, dan ben je hier goed.

 

Graag daag ik je uit in de spiegel te kijken. Daarbij laat ik eenieder in zijn waarde. Respect en gelijkheid zijn voor mij belangrijke waarden zowel in mijn werk als privé. Door mijn analytisch vermogen ben ik in staat om snel en doelgericht tot de kern te komen.

 

De naam van mijn bedrijf is diAnimo. Een samenvoeging van dia (spiegelen en reflecteren) en animo (inspireren en motiveren). Dit zijn voor mij de kernaspecten in mijn begeleiding.

 

 

Waarom werkt wandelcoaching volgens mij zo goed?

 

Voor mij is het heel duidelijk dat wandelcoaching werkt. Dit in een paar woorden weergeven vind ik een uitdaging op zich. In mijn ogen geeft een keer zelf ervaren je het antwoord.

 

De natuur heeft heel veel kracht en door buiten aan je vraagstukken te werken worden gepaste antwoorden gegeven door middel van metaforen die eigenlijk overal om je heen aanwezig zijn. Stilstaand bij de metafoor die zich op dat moment aandient komen er gemakkelijk nieuwe inzichten. Deze inzichten zijn door de metafoor gekoppeld aan een beeld en ervaring en hierdoor heel makkelijk weer op te roepen. De werking is hierdoor heel intens.

 

Of het nu een zonnestraal of regenbui is overal zit een boodschap in verborgen. Ik wil je graag die boodschap laten zien en hoe je hier iets mee kunt doen. Daarnaast geldt natuurlijk dat je door wandelcoaching ook letterlijk in beweging bent en dat maakt de verbinding tussen denken en voelen gemakkelijker.

 

Neem gerust hier contact met me op voor een kennismaking. Ik loop heel graag een stukje met je mee.

 

Tot ziens.

 

Annemarie van Berkel

 

Gecertificeerd Master TriA wandelcoach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

contact persoon(en): Wandelcoach

telefoon: 06-22551451

e-mail: Annemarie@diAnimo.nl

website: www.dianimo.nl


Delen
afdrukken