Ingrid Arts

Ingrid Arts

Welkom bij INUKSHUK Coaching & Wandelcoaching. 

 

INUKSHUK Coaching, biedt Wandelcoaching, Intuitief Coachen, Mindfulness op maat. Individueel en voor groepen. Zo is er maandelijks de Mindful Wandeling en zijn er regelmatig Wandelworkshops. Nieuwsgierig? Bezoek dan eens mijn site www.inukshukcoaching.com

 

Voor Wandelcoach Nederland verzorg ik regelmatig de TriA© Walk. Deze TriA© Walks zijn met name gericht op ondernemers, ZZP'ers en starters. Ook als je plannen of de wens hebt om voor jezelf te beginnen en wel wat ondersteuning kunt gebruiken, ben je van Harte welkom.

 

Uit ervaring, weet ik hoe belangrijk en leerzaam het is om te netwerken. Om te delen, te inspireren en te leren van elkaar. Het heeft mij enorm geholpen om te kunnen groeien in mijn professionaliteit, zichtbaarheid, als ondernemer en als mens.

 

Daarom vind ik het erg leuk om anderen te motiveren en te inspireren, zodat ze met plezier en vanuit hun hart, kunnen doen, wat ze graag doen. De TriA© Walk is een methode die hiervoor heel geschikt is én heel belangrijk; die werkt! Ik heb het zelf ook mogen ervaren smiley.

 

Je kunt het alleen, maar samen is leuker!

 

Het doel is om je netwerk uit te breiden, elkaar te ondersteunen in je proces, vooruitgang, ontwikkeling, zichtbaarheid als ondernemer en samenwerking.

Een Inukshuk staat symbool voor balansinnerlijke krachtleiderschap en motivatie. Ook is het een wegwijzer; Follow your pad! 

 

Zie je er tegenop om stappen te maken en ben je bang dat je er alleen niet uitkomt? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Ik kijk er naar uit om een stukje samen met je te lopen!

 

Durf te zijn wie jij bent! 

Wat zoek je in je leven? Welke ideeën wil je laten ontkiemen, wat ervaar jij als tegenwind? Of wil je meer rust en balans, vertrouwen in jezelf en zo jouw weg bewandelen vanuit je eigen kracht en vrijheid?

 
Haal meer uit jezelf, zet je masker af, durf in jezelf te geloven, ontwikkel je talenten, doorbreek oude patronen, overwin je angst en zet nieuwe stappen.
 
 
Ik neem je mee op weg naar jouw natuurlijke zelfeigenwaarde en vertrouwen in jezelf. Je wordt je bewust van je persoonlijke kracht en kwaliteiten en kunt deze inzetten, vanuit innerlijke kracht, leiderschap en motivatie.
 
Als wandelcoach loop ik naast je, ik luister naar je en ik ben je spiegel op weg naar jouw doel en jouw oplossing. 
 
Ik zou je graag eens willen ontmoeten!
Groetjes Ingrid

 

contact persoon(en): Ingrid Arts

telefoon: 0654684942

e-mail: ingrid@inukshukcoaching.com

website: www.inukshukcoaching.com


Delen
afdrukken