Jeanette van Heerwaarden

Jeanette van Heerwaarden

Mijn naam is Jeanette van Heerwaarden, geboren eilander en Master TriA wandelcoach in mijn praktijk ZilteBries op Texel.

Coachend begeleid ik je graag naar een natuurlijke balans in je leven en/of een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik coach al wandelend, individueel of in een groep en daarbij gebruiken we de natuur om inzicht en antwoorden te vinden bij jouw coachvraa

 

De TriA© walk is een groepswandeling waarbij elke deelnemer in gesprek gaat over datgene wat hem of haar op dat moment het meeste bezighoudt. In 2 uur levert het naast nieuwe ontmoetingen en goede gesprekken tijdens een mooie natuurwandeling veel tips en opmerkingen op waar je mee verder kunt.

 

ZilteBries heeft in samenwerking met Hotel Texel een arrangement waarbij coachwandelingen van enkele opeenvolgende dagen worden aangeboden.
Daarbij wordt de coaching gecombineerd met een verblijf op basis van logies en ontbijt en kunnen coachwandelingen worden afgewisseld met natuurbeleving, vrije tijd, ontspanning en rust.

 

Welkom bij ZilteBries!

Jeanette van Heerwaarden

 

 

 

telefoon: 06 12 43 25 47

e-mail: ziltebries@texel.com

website: ziltebries.nl/


Delen
afdrukken