Marjanne Simoons

Marjanne Simoons

Wanneer word ik blij als ik met anderen bezig ben?

 

Ik vind het leuk als mensen zichzelf ont-wikkelen en ont-dekken hoe ze in elkaar (willen) zitten. Vaak willen ze ook dingen veranderen in hun situatie of hun gedrag. Als ik daarbij een handje mag helpen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

 

Ik wil mensen graag inspireren, zowel in de ontdekkingstocht, als in het veranderingsproces.

 

Mensen komen dikwijls bij me als ze ergens niet tevreden mee zijn. Ze willen graag dat het anders wordt. Samen bekijken we de situatie van verschillende kanten. Het kan genoeg zijn om eens even het hart te luchten, of te sparren met iemand. We maken ook plannen hoe dingen te veranderen. Of we kijken welke blokkades er eest nog uit de weggeruimd moeten worden voordat het doel bereikt kan worden.

Ik luister, vraag door, laat zien wat er al goed is, help om gevoelens onder woorden te brengen, nodig uit tot actie. En soms kom ik ook met ideeën. Ik ben altijd afgestemd op de persoon die bij me komt. Die wil na het gesprek in haar of zijn leven iets kunnen doen met de besproken verandering.

 

Het is fijn om dit al wandelend te doen.

Het landschap verandert voortdurend. En soms kijk je naar dezelfde dingen, maar wel telkens vanuit een ander perspectief.

En zo is het ook met de situatie die we bespreken. De beweging in de natuur helpt ons om het oude los te laten en nieuwe inzichten te krijgen.

 

Ik wandel met 1 of 2 personen.

En ik neem ook heel graag een hele groep mee de natuur in!

In mijn eigen omgeving zijn prachtige wandelwegen en daar weet ik goed de weg. Ik vind het ook leuk om nieuwe wandelgebieden te ontdekken waarvoor ik iets verder weg moet.

 

contact persoon(en): Marjanne Simoons

telefoon: 0575845128

telefoon: 0655798969

e-mail: marjanne@marjannesimoons.nl

website: www.marjannesimoons.nl


Delen
afdrukken