Marieke Doensen Wandelcoaching en Begeleiding

Marieke Doensen Wandelcoaching en BegeleidingMijn naam is Marieke Doensen, TriA-wandelcoach, begeleider en facilitator TriA-walk. Ik geef intervisie in de buitenlucht aan leerkrachten, hulpverleners, (zelfstandig gevestigde) therapeuten, coaches en aanverwante beroepen in de nonprofitsector met persoonlijke ontwikkelingsvragen. Daarnaast coach ik jongeren en (jong)volwassenen tussen de 16 en 50 jaar, die op school, in werk, in sociale contacten, in vrijetijdsbesteding of in de hulpverlening vastlopen. Ik coach op een ongedwongen, natuurlijke en laagdrempelige manier door wandelend in de natuur gesprekken te voeren en de natuur erbij te betrekken. Ook begeleiding als opstap naar (wandel)coaching of hulpverlening is mogelijk.

 

Als gediplomeerd sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik jarenlange ervaring in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg, zowel in begeleidende als leidinggevende functies en heb ik veel levenservaring en zelfkennis opgedaan. Als gecertificeerd TriA-wandelcoach en facilitator TriA-walk combineer ik mijn brede kennis en ervaring met de TriA-methode: Aandacht, Acceptatie, Actie. Je krijgt inzicht in je ontwikkelingsvraag, je komt dichterbij jezelf en je zet letterlijk stappen vooruit!

 

De TriA-walk intervisiewandeling: leerzaam, inspirerend, leuk en nét even anders!

 

De TriA-walk intervisiewandeling is een unieke intervisiemethode voor hulpverleners, leerkrachten, therapeuten en coaches. In een groep van minimaal 4 en maximaal 12 personen maken we een heerlijke groepswandeling gedurende 2 uur door een mooie bosrijke omgeving. Met behulp van een stappenplan ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkelingsvraag en ga je met veel inspiratie, inzicht, nieuwe contacten en een concreet actiepunt naar huis!
 

De TriA-walk vindt plaats in één van de prachtige natuurgebieden in Venlo.

 

Nieuwsgierig? Meld je NU aan en wandel mee!

 

Zie agenda voor aanmelding of  kijk op www.mariekedoensen.nl voor meer informatie.


 

contact persoon(en): Marieke Doensen

telefoon: 06-40937877

e-mail: info@mariekedoensen.nl

website: www.mariekedoensen.nl


Delen
afdrukken