Bodhi Coaching

Welkom bij Bodhi Coaching!

De bodhiboom, ook wel 'banyan' genaamd, is een heilige boom voor boeddhisten. Onder deze boom bereikte Gautama Boeddha, de geestelijk leraar en stichter van het boeddhisme, 'Bodhi' ( opperste kennis, verlichting, ontwaking ). Daarom wordt de bodhiboom 'de boom der ontwaking' beschouwd als heilig en staat het symbool voor het bereiken van verlichting.

Met mijn coachingspraktijk wil ik graag mensen inzicht geven in hun eigen ik (kennis), hun belangrijkste waarden in het leven laten inzien (ontwaken) en daadkracht geven om hun doel te gaan realiseren of verdriet los te laten (verlichting).
De boom is voor mij een belangrijk symbool, naast de verankering met haar wortels in de aarde (stabiel en geaard met zichzelf en de natuur) en haar dansende takken op de wind (mee gaan in verandering) is het ook een knipoog naar mijn achternaam.

Ik ben Karin van den Boomen en mijn aanpak is gebaseerd op NLP (ik ben gecertificeerd door Eviont als NLP practitioner) en daarnaast ben ik gecertificeerd als Wandelcoach en TriA Walk Facilitator door Wandelcoach Nederland.

Door deze aanpak kun je met bijna ieder vraagstuk bij mij terecht. Ik help je je eigen hulpbronnen te vinden, met de natuur als inspiratiebron.

Als Wandelcoach loop ik graag stuk op je levenspad met je mee. Tijdens onze wandelingen kun je gaan ervaren hoe het kan voelen als je je doel bereikt hebt, wat je tegenhoudt om deze stap te zetten en welke eerste stap je weer opweg kan helpen. 

De natuur helpt je daarbij om terug naar jezelf te gaan. In jou zit de kracht om je droom te realiseren en te bouwen op vandaag.

Vandaag is de basis voor morgen.

 

Totziens bij Bodhi Coaching.

contact persoon(en): Karin van den Boomen

e-mail: bodhicoaching@outlook.com

website: /www.facebook.com/bodhicoaching


Delen
afdrukken