Linda Floris - GAAN! coaching

Linda Floris - GAAN! coaching

Wandelen, je verwonderen over de natuur, en passent een mooi gesprek hebben, waarmee je uit de voeten kunt. Wat is er mooier dan dat? 
Balanceren op een boomstam, oog in oog met een ree, het gestjilp van vogels en ondertussen in gesprek zijn met anderen. Ontdekken dat de ander tegen het zelfde aan loopt. Of dat jij en de ander eenzelfde situatie verschillend benaderen. Met een lach en een traan er- en herkenning.

Hoe motiveer je pubers? Hoe ga jij om met jouw puber? Collega's, zeg jij wat je vindt? Kinderen de deur uit: leeg nest of nieuwe uitdaging of beiden? Durf jij...? Die tergende onzekerheid... Om over je perfectionisme niet te spreken...

Lekker ontspannen en loslaten (htf doe je dat), mild zijn voor jezelf, accepteren dat je soms last hebt van angst en dat je niet perfect bent. Herken je eigen gedrag. Wat drijft je? Kun je ook anders reageren? Welke overtuiging hoort bij jou en wanneer begint die van de ander? Dat zijn enkele vragen en onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens een wandelcoachsessie. Met humor en een positieve instelling kom je een heel eind. Bedenk dat je met vallen en opstaan levenservaring krijgt. En wandelen met een coach kan je nog verder op pad helpen.

Gewoon GAAN! (met die banaan :) )

Graag neem ik je tijdens de TriA Walk mee naar de bossen van Bergen op Zoom, een andere keer blijf ik dicht bij mij thuis op de Bergse Plaat. Natuur is overal, als je er maar oog voor hebt.

 
 

  

 

contact persoon(en): Linda Floris

telefoon: 0648222110

e-mail: linda@gaancoaching.nl

website: www.gaancoaching.nl


Delen
afdrukken