Ervaringen

21 ideeŽn!

""Concreet heeft de TriA© walk me maar liefst 21 ideeŽn opgeleverd als antwoord op de vraag die ik inbracht. Verschillende daarvan heb ik direct dezelfde dag nog toegepast, andere later. Verder heb ik in de weken na de TriA© walk op eigen initiatief nog met twee deelnemers 1-op-1 gespard, als aanvulling op de groepswandeling. De TriA© walk is een verfrissende en inspirerende groepswandeling die veel ideeŽn en waardevolle nieuwe contacten oplevert. Ik kan het iedereen aanraden!"Jamie Nederpel - loopbaancoach in de natuur "

Jamie Nederpel

Cadeautjes!

"Het laat mij anders naar dingen kijken. Verpakte strobalen werden voor mij cadeautjes die ik mocht uitpakken."

Petra van der Beij

Een initiatief dat ik in de toekomst graag nogmaals bijwoon.

"“Bedankt voor de warme, spontane, inspirerende kennismaking met jullie als wandelcoach en met jullie concept “TriA© walk”. Ik vind het een boeiende manier om stil te staan bij jezelf en kennis te maken met gelijkgestemden. Een initiatief dat ik in de toekomst graag nogmaals bijwoon.”Bieke Vermeulen - therapeut en coach"

Bieke Vermeulen

Praktische opmerkingen en tips!

""Mijn eerste kennismaking met de TriA© walk bestond uit alleen maar positieve factoren; op een prachtige winterse dag, met een kleine diverse groep interessante mensen, op een prachtig plekje in Nederland, praten over datgene wat je op dat moment het meeste bezighoudt... Wat een mooie gesprekken kwamen daaruit voort en welgemeende en praktische opmerkingen en tips. Ik voelde mezelf puur, zo 1 met de natuur.... En als kers op de taart: warme chocolademelk met slagroom. Het was een cadeautje op zo'n gewone doordeweekse dag. Geweldig genoten en voor herhaling vatbaar; Ellen en Corrie bedankt!"Julliette Akkers - secretaresse verpleegafdeling verpleegafdeling interne geneeskunde "

Juliette Akkers